Ptáci

Tučňáci

tučňák bělopásý

Eudyptula albosignata  

tučňák nejmenší

tučňák nejmenší
Eudyptula minor (anglicky : Little Penguin , Blue Penguin)    

tučňák žlutooký

Megadyptes antipodes  

tučňák brýlový

Spheniscus demersus

tučňák Humboldtův

Spheniscus humboldti

tučňák magellanský

Spheniscus magellanicus  

tučňák kroužkový

Pygoscelis adeliae  

tučňák snárský

Eudyptes robustus

tučňák novozélandský

Eudyptes pachyrhynchus

tučňák královský

tučňák královský
Eudyptes schlegeli (anglicky : Royal penguin)  Způsobem života i vzhledem se velice podobá tučnáku žlutorohému (Eudyptes chrysolophus), ale obličej a bradu má na rozdíl od tohoto druhu bílé. Dorůstá výšky kolem 70 cm a hmotnosti zhruba 6 kg. Tučňáci královští se množí pouze na ostrově...

Ptáci

Nebyly nalezeny žádné záznamy.